Vakkennis

Wij investeren voortdurend in vakkennis en bijscholing. Dat is een voorwaarde om lid te zijn.

Waarom is de Carl Zeiss Academy opgericht?

De Carl Zeiss Academy staat voor kwaliteit, kennis, innovatie en techniek. Om hier ten volle in te kunnen investeren, sloegen 15 onafhankelijke opticiens in België de handen in elkaar en de Carl Zeiss Academy was geboren.

Bij ZEISS geniet je van meer dan 150 jaar ervaring en innovatie op verschillende gebieden van de optica. Hierdoor garandeert ZEISS een maximale precisie voor elk afgewerkt brillenglas. Jouw ogen verdienen namelijk het allerbeste, toch?

Onze opticiens werken uitsluitend met de nieuwste apparatuur en kiezen voor de beste technieken. Voortdurend investeren in vakkennis en bijscholingen zijn dan ook cruciale voorwaarden om erkend lid te worden van de Carl Zeiss Academy. Van deze voorsprong in kennis profiteer jij uiteraard mee! Het CZA-kwaliteitslabel garandeert dat jouw opticien beantwoordt aan de strengste professionele eisen. Kwaliteit en advies op maat zijn gegarandeerd.

_B6A4279_sw

 

“The moment your vision has no limits”

Een nieuwe bril nodig? Bij een CZA-opticien ben je aan het juiste adres. Dankzij hun jarenlange ervaring en bewezen vakmanschap zorgen ze voor glazen die helemaal aangepast zijn aan jouw persoonlijke situatie. Elk oog is anders en met die wetenschap in het achterhoofd zorgen onze opticiens voor de perfecte bril of contactlens. Kortom: “We know, you see”.